Med Google Ads kan vi sikre dig topplaceringer

Med Google Ads får du målrettet annoncering, der placerer din virksomhed øverst i Googles søgeresultater. Dette øger synligheden for dine produkter eller tjenester, tiltrækker flere potentielle kunder og kan føre til øget salg og vækst. Hos os får du maksimalt ud af din investering!

Vi vækster vores Ads kunder

Stigning på 621%

Stigning i 621% i konverteringsværdi i Q4 i 2023 sammenlignet med 2022.

47% øget trafik

Øget deres trafik til website med 47% og nedbragt deres CPC priser markant.

24% i omsætning

Øget omsætning med 24% efter Google Shopping kom på som produkt.

Har du spørgsmål?
Så ringer vi dig gerne op

Opnå maksimal synlighed på Google med Google Ads-annoncering

Du får et tæt samarbejde med dygtige specialister, hvor vi sammen tager udgangspunkt i at maksimere din online tilstedeværelse og derved skabe flere salg og leads gennem målrettede Google Ads-kampagner.

Med et dybdegående branchekendskab, mange års erfaring og et dedikeret team sikrer vi, at dine annoncer når de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt i deres købsrejse. Målet med din forretning er at sikre maksimal ROI på din investering hos os. Når du vælger os som din samarbejdspartner på Google Ads, kan du forvente en betydelig stigning i din online synlighed samt dine konverteringsrater.

Indsatsen består i, at der bliver optimeret strategisk og målrettet på dine kampagner for at maksimere klik, konverteringer og salg. Ved at udnytte vores ekspertise og analyseværktøjer kan vi identificere de mest effektive strategier til at nå din målgruppe og generere kvalificeret trafik til din hjemmeside. Du får løbende rapportering og analyse for at holde dig informeret om dine kampagners præstationer, og så vi sammen kan justere strategien efter behov. Med OnlinePlus som din digitale partner kan du være sikker på at få maksimal værdi ud af dine Google Ads-investeringer.

Ram dine potentielle kunder på det helt rigtige tidspunkt

Det er helt afgørende for virksomheder at opnå online synlighed og skille sig ud fra konkurrenterne.

Derfor får du også med os som samarbejdspartner en tilpasset indsats og tilgang, der passer til din virksomheds unikke behov og mål. Det indebærer omhyggelig målretning af dine annoncer, løbende optimering af dine kampagner og detaljerede rapporter, så du i bedst muligt omfang kan se den faktiske værdi, vi leverer ud fra din investering. Målet er at sikre, at hver en annoncekrone omsættes til målbar værdi og øget synlighed for din virksomhed. Hvorvidt du har en webshop, der skal drive din vækst via Shopping-annoncer, eller du mangler flere bookinger via kontaktformularer, får du et samarbejde tilpasset til lige netop din virksomhed. Derfor bliver der implementeret tracking- og analyseværktøjer for at sikre, at dine Google Ads-kampagner er optimeret til størst mulig succes. Med vores strategiske og analytiske tilgang kan du være sikker på, at din indsats på Google Ads altid rammer højeste niveau.

Processen

Hvordan foregår processen med en Google Ads-aftale hos os? Dine behov og vækstmål er i centrum hver måned.

Du får klar og kontinuerlig kommunikation gennem hele processen, som vi gør så transparent som muligt. Det gør det lettere for dig at vide, hvad du kan forvente af et Google Ads-samarbejde hos os.

Fra det indledende opstartsmøde til vores løbende rapporteringer, står vi klar som din online sparringspartner på Google Ads. Det vigtigste for os, er at skabe tryghed for dig og formidle værdien af din investering hos Google og hos OnlinePlus. Foruden en god opstartende dialog og månedlig drift og optimering, får du også en tæt dialog løbende med din kontaktperson, så vi altid arbejder på forkant. Du får ligeledes tilsendt rapportering af din tilkoblede specialist, som gennemgår resultater ud fra et højt fagligt niveau.

Opstartsmøde

På vores opstartsmøde gennemgår vi jeres mål og forventninger til samarbejdet. Vi får forventningsafstemt hvad jeres vigtigste produkter/services er. Ud fra disse lægger vi en strategi for hvordan Google Ads bedst muligt støtter op og hjælper jeres virksomhed med at indfri disse mål. Vi udarbejder en konkret handlingsplan, hvor mål og KPI’er defineres klart, og der fastlægges en tidsplan for implementering og løbende optimeringer.

Løbende optimering

Efter opstartsmødet påbegyndes implementeringen af Google Ads-strategien i overensstemmelse med den aftalte handlingsplan. Vi udfører løbende optimeringer som gennemføres baseret på analyse af data og test af forskellige annoncetekster, søgeord, målgrupper og budstrategier. Derudover foretager vi regelmæssige justeringer af budgetter og kampagneindstillinger for at maksimere effektiviteten og opnå de definerede mål.

Rapportering

Som kunde hos OnlinePlus får du regelmæssige rapporter, typisk månedlige eller kvartalsvise, der præsenterer performance og resultater. Disse indeholder vigtige nøgletal som antal klik, klikpriser, konverteringsrater, og budgetforbrug.

”Synlighed på Google er vigtigere end nogensinde før. Væksten ude hos virksomhederne skal oftest komme ét sted fra, nemlig den betalte annoncering. Det kan være en dyr omgang og en jungle at finde rundt i som virksomhed. Derfor er vores fornemste opgave som bureau i 2024 at være en transparent sparringspartner på jeres online markedsføring.”

Michael Hornhaver Mortensen – Product Owner på Google Ads

Skal jeg hjælpe dig videre med din Google Ads?
Michael Hornhaver Mortensen

Product Owner – Google Ads

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?