En tidløs webshop med uendelige muligheder for vækst

Med en professionel webshop ved hånden skal det være muligt at skabe vækst og resultater – både nu og i fremtiden. Vælger du en WooCommerce-shop, er du garanteret netop det. Du får en skarp løsning, som du kan anvende i hele din virksomheds levetid. 

Fede løsninger til vores WooCommerce webshops

Fokus på bestilling

Visuelt design med gode billeder og animeret grafik når man scroller, samt fokus på Call To Action.

B2B portal

B2B portal og sammenspil med faktureringsrobot. Visuelt matcher det brand-identiteten.

Komplet shopløsning

Fokus på konverteringsoptimering, sprogversionering og nem filtrering af produkter.

Specialbygget beregner

Udregner hvor meget man skal købe til sit behov, samt omregning af kassepriser til kvadrameterpriser.

Har du spørgsmål?
Så ringer vi dig gerne op

En webshopløsning, der kan tilpasses til din virksomhed

Med en WordPress WooCommerce løsning får du en webshopløsning, der kan tilpasses til din virksomhed

Med en WooCoomerce-shop får du en virkelig skalerbar løsning, som du kan bruge gennem hele din virksomheds levetid. Selvom det kan lyde som længe, så vidner det om, hvilken stabil og agil løsning WooCommerce tilbyder dig. Om du har en mindre virksomhed med stort potentiale eller en allerede eksisterende og etableret virksomhed, kan en WooCommerce shop udvikles til netop dine behov og dit brand. Fra den spæde start -hvor behov afdækkes, design fastsættes og ideerne flyder til leverancen står færdig – er vores kompetente team klar til at sparre med ideer, finde nye løsninger, vejlede og undervise i brugen af systemet. Desuden bliver din WooCommerce-shop konverteringsoptimeret, så den har de bedste forudsætninger for at skabe målbare resultater og gode kundeoplevelser efter lancering. Leverancen er naturligvis udviklet med fremtiden i fokus, og alle vores løsninger er opsat til at virke på alle enheder.

WooCommerce er en af de største webshopløsninger

Som en del af verdens førende hjemmesideplatform får du en løsning, der har alt det, du får brug for i en webshop.

WooCommerce er en del af WordPress, som er verdens største hjemmesideplatform. Næsten hver fjerde hjemmeside er lavet med WordPress. Det fortæller dig noget om platformens position i markedet, og det gør sig også gældende for deres egen webshopløsning – WooCommerce. Det er en meget populær løsning, som bruges af mange mennesker i hele verden. Det gør det særligt fordi, det er en stabil og gennemtestet platform, der er skalerbar, og som kan tilpasset til netop dig. Derudover finder også en stor fordel i deres univers, hvor der altid er hjælp at hente i form af f.eks. guides til udfordringer og funktioner.  Da WooCommerce er bygget på WordPress, findes mange af de fordele, man ser i en almindelig WordPressløsning, også her. Du har en verden af muligheder foran sig, da platformen er bygget efter at skulle brugerdefineres og tilpasses af den enkelte.

Processen

Sådan kommer du i mål med din nye WooCommerce-webshop.

Vi indleder ethvert samarbejde med et opstartende møde, som giver dig mulighed for at fortælle om dine behov, ønsker og krav. På den måde kommer vi godt fra start og kan realisere din nye webshopdrøm så hurtigt som muligt. Efter den indledende dialog udarbejder vi en detaljerig projektplan til dig, så du kan følge med i processen. Det gør faserne mere transparente for dig, så du aldrig er i tvivl om, hvor vi er hele i processen. Du får tilsendt et designudkast, som vi udarbejder til dig, og som du kan gennemgå og komme med dine rettelser til. Når dette er endeligt godkendt, vil vores dygtige udviklere påbegynde arbejdet med din nye webshop. Først når shoppen er testet på alle enheder, vil den blive lanceret i tæt samarbejde med dig.

Indledende samtale

Vi starter med et møde for at forstå dine krav og ønsker til webshoppen, hvilket giver os en klar forståelse af projektets omfang.

Projektplanlægning

En detaljeret projektplan udarbejdes, som du kan følge live gennem vores programmer, hvilket sikrer en struktureret fremgangsmåde.

Design og feedback

Vi udarbejder et designudkast, som du har mulighed for at gennemgå og korrigere. Dit input sikrer, at designet matcher din vision.

Udvikling

Når designet er godkendt, vil vores udviklere påbegynde opbygningen af din WooCommerce shop ved at implementere designet og integrere nødvendige funktioner.

Test og kvalitetssikring

Webshoppen gennemgår en grundig test for at sikre optimal funktionalitet, brugervenlighed og kompatibilitet på tværs af enheder og browsere.

Lancering

Efter vellykket test og din endelige godkendelse, lancerer vi din WooCommerce shop, så du kan skabe succes med din forretning online.

Med en WooCommerce webshop har du en stærk platform til din forretning, som aldrig bliver forældet, fordi den løbende kan optimeres og skaleres i takt med, at din virksomhed vokser. Det er en utrolig alsidig løsning, hvor du kun bliver mødt af muligheder i forhold til design og funktion. WooCommerce er et open source-værktøj er en af verdens mest brugte shopløsninger og en sikker vinder, når der skal laves resultater.

Kristoffer Grum – Digital Projektleder

Mød teamet

Få en ny webshop på verdens førende hjemmesideplatform med WooCommerce. Den tidløse og skalérbare løsning kan holde i rigtig mange år. Skal vi hjælpe dig?

Kristoffer Grum

Digital Projektleder

Anni Jensen

Frontend Udvikler

Thomas Q. Larsen

Frontend Udvikler

Kirstine Christiansen

Senior Designer

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?