Google Shopping er visuelle annoncer med højere konverteringsrate

I dag er Google Shopping blevet det store trækplaster, hvor over halvdelen af alle kliks i dag går til det visuelle annonceformat. Har du en webshop? Så vælg Google Shopping.

Google Shopping styrker din markedsføring markant

Vidste du, at hele 65% af alle klik på Google Ads tilfalder i dag Google Shopping?

Og en stor del af virksomheders omsætning er flyttet over til Google Shopping fra de mere traditionelle annonceformer – såsom tekstannoncering. Google Shopping giver dig en yderst effektiv annonceform, der især henvender sig til dig, der er webshopejer, og som gerne vil komme først i køen, når det drejer sig om at vinde de vigtige kliks i Googles søgeresultater. Google Shopping er især vejen frem for dig, hvis du sælger produkter, som folk søger efter.

Få visuelle annoncer med højere konverteringsrate

Savner du en mere visuel annonceringsform gennem Google, hvor du kan vise dine produkter frem?

Så skal du vælge google Shopping. Disse annoncer er visuelle og er placeret i toppen eller i højre side i søgeresultaterne på Google. De skiller sig tydeligt ud i mængden af betalte annoncer og organiske søgeresultater ved at vise et billede af den vare, der bliver søgt efter, pris på varen samt navnet på den webshop, der tilbyder varen. Du giver med andre ord dine potentielle kunder et solidt udgangspunkt for at foretage et køb, da de allerede ude i søgeresultaterne kan vurdere, om varen og prisen lever op til deres forventning og behov. Shopping giver dig desuden også en kosteffektiv annonceform, fordi forbrugeren kan se produktet og prisen, inden der klikkes på annoncen. Det medfører kun relevante kliks ind til din hjemmeside, højere konverteringsrater og dermed højere afkast end mange andre annonceringsformer.

Skal jeg hjælpe dig videre med din Google Shopping?
Michael Hornhaver Mortensen

Product Owner – Google Ads

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?