Effektiv annoncering på sociale medier øger både brandværdi og salg

Nå ud til din ønskede målgruppe med strategiske og effektive kampagner på forskellige sociale medier. Du får en tilpasset løsning ud fra din virksomheds behov, som styrker den digitale tilstedeværelse gennem branding med skarpe budskaber.

Vi vækster vores SoMe kunder

Indsamlet 10.533 leads

Indsamlet 10.533 leads til nyhedsbrev til en gennemsnitlig pris á 5,24 kr.

Genereret 3892 køb

Med Advantage+ shopping kampagner har vi genereret 3892 køb via META og har en ROAS på 23,23

140% stigning i antal køb

140% stigning i antal køb via META i 2023 sammenlignet med 2022.

Indsamlet 5235 leads

Indsamlet 5235 leads til nyhedsbrev til en gennemsnitlig pris á 3,56 kr.

Har du spørgsmål?
Så ringer vi dig gerne op

Bliv synlig for din målgruppe med effektiv og strategisk annoncering på sociale medier

Hvis du gerne vil udnytte din virksomheds store potentiale, bør du kigge mod betalt annoncering på sociale medier som Meta, LinkedIn, Pinterest og Snapchat.

De tilbyder hver især et væld af muligheder, der kan være med til at styrke din virksomheds plads på markedet. Hvert medie har sine styrker og giver dig adgang til hver sine målgrupper. Ved at udnytte platformenes unikke egenskaber kan du differentiere dig fra dine konkurrenter og nå din målgruppe der, hvor de er i beslutnings- eller købsfasen.  Med en SoMe-løsning hos os får du en professionel, strategisk og effektiv indsats på din valgte medieplatform – der er tilpasset din virksomheds brand, vækstmål og ønsker. Du får en løsning, der vil være meget datadreven og erfaringsbaseret. Uanset om du ønsker at øge brandbevidstheden, generere kvalificerede leads eller skabe konverteringer, kan vi hjælpe dig med at nå dine mål gennem Meta, LinkedIn, Pinterest og Snapchat.

Vælg det rigtige sociale medie – og bliv top of mind hos din målgruppe med en målrettet indsats

Med Meta får du adgang til verdens største sociale medienetværk, der strækker sig over milliarder af brugere globalt. Dette åbner døren til en bred vifte af muligheder for at nå ud til din målgruppe på tværs af forskellige aldersgrupper og interesser. Samtidig giver LinkedIn dig direkte adgang til beslutningstagere og fagfolk inden for din branche, hvilket gør det til en uvurderlig ressource for bl.a. B2B-marketing og leadgenerering. Pinterest fungerer som en inspirationskilde, hvor brugere samler ideer og planlægger deres køb, hvilket giver dig mulighed for at præsentere dine produkter på en visuelt tiltalende måde tidligt i kunderejsen. Endeligt tilbyder Snapchat en unik mulighed for at engagere din målgruppe gennem visuel kommunikation og interaktive annonceformater. På den måde tillader mediet dig at skabe personlige og autentiske forbindelser med din målgruppe. Udnytter du det enkelte medies potentiale på en strategisk måde, kan du øge bevidstheden om din brand og øge engagementet blandt potentielle kunder.

Processen

Vi tilbyder din virksomhed en målrettet SoMe strategi, der sikrer synlighed, engagement og vækst.

Med OnlinePlus som din partner, får du en problemfri og effektiv oplevelse fra start til slut. Fra opstartsmødet, hvor vi dykker ned i dine behov og ønsker, til den løbende drift og rapportering af resultater – vi er med dig hele vejen.

Opstartsmøde

På vores opstartsmøde gennemgår vi dine mål og forventninger til samarbejdet. Vi afstemmer, hvad dine vigtigste produkter eller tjenester er. Baseret på dette udarbejder vi en strategi for, hvordan sociale medier bedst kan understøtte og hjælpe din virksomhed med at nå disse mål.

Løbende optimering

Efter opstartsmødet påbegyndes implementeringen af strategien og udarbejdelsen af opslag/annoncer indebærer både tekst og grafik og du behøver derfor ikke sørge for noget selv. Der vil også løbende blive kigget ind i nyt potentiale, herunder sparring til organiske opslag, A/B split test mv. Dette sikrer, at du altid udnytter de nyeste muligheder og holder din virksomhed relevant i det skiftende sociale medielandskab.

Rapportering

Som kunde hos OnlinePlus får du regelmæssige rapporter, typisk månedlige eller kvartalsvise, der præsenterer performance og resultater. Disse indeholder vigtige nøgletal som antal klik, klikpriser, konverteringsrater, og budgetforbrug.

”Med annoncering på sociale medier er du et skridt tættere på at øge bevidstheden hos dine nuværende og potentielle kunder med effektive kampagner og attraktive annoncer. Hvis du udnytter mediernes styrker, kan du sikre dig en stærk plads på markedet, så dine kunder og potentielle kunde vælger din virksomhed næste gang, de har brug for det, som du tilbyder.”

Jolene Liza Sapsworth – Product Owner på SoMe

Skal jeg hjælpe dig videre med dine Sociale medier?
Jolene Liza Sapsworth

Product Owner – SoMe

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?