E-mail marketing er den billigste og mest direkte vej til dine kunder

Du får direkte adgang til dine kunder – helt uden daglige budgetter og algoritmeændringer. E-mail marketing er en af de billigste og mest effektive markedsføringsindsatser, der skaber øjeblikkelig værdi og vækst blandt dem, der allerede elsker det, du tilbyder dem.

Vi vækster vores E-mail marketing kunder

24% stigning i omsætning

Omsætning gennem e-mail marketing steg med 24%, da vi overtog driften.

Automations = 90% af omsætningen

Strategiske og effektive automations står for hele 90% af kundens omsætning på e-mail marketing.

ROI på 35,7 i 2023

I 2023 havde kunden en ROI på hele 35,7 med sin e-mail marketingindsats.

Har du spørgsmål?
Så ringer vi dig gerne op

Opnå stærke relationer, kundeengagement og konverteringer gennem effektiv e-mail marketing

Få gang i din e-mail marketingindsats med en skræddersyet og strategisk løsning på din foretrukne platform.

Du kan opnå stærke relationer til dine kunder, øge kundeengagementet og skabe konverteringer med målrettet indhold. Det er en yderst omkostningseffektiv kanal, der giver dig direkte adgang til dine kunders indbakke og mulighed for at tale ind i deres behov/udfordringer på en mere personlig måde. Med en e-mail marketingløsning får du månedlige kampagner med personligt og relevant indhold, automations/flows, strategiplanlægning, sparring samt indblik i data og resultater. Uanset om du er ny på markedet eller allerede har en etableret e-mail marketingopsætning, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi sikrer, at du får den rette vejledning i forhold til valg af platform og hvordan du kommer godt i gang. Vi arbejder mest i systemerne Klaviyo, Mailchimp, HeyLoyalty og Drip.

Brug automatiserede e-mails og leadgenerering til at skabe mere salg og øget opmærksomhed

Ved at integrere leadgenerering og automations i din e-mail marketingindsats opnår du flere værdifulde fordele, som du kan bruge effektivt i e-mail marketing.

Leadgenerering tiltrækker potentielle kunder gennem f.eks. Meta, som du herefter fører over i dit e-mail marketingsystem. Gennem automatiserede e-mails og personligt content kan du skabe værdi og hermed konverteringer gennem de nye potentielle kunder. Automations sender målrettede e-mails baseret på brugeradfærd og øger hermed engagement og handlinger. Samtidig når du ud til flere leads/kunder på en effektiv måde, hvilket øger omsætningen og frigør tid og ressourcer. Skræddersyet indhold gennem automatiserede e-mails forbedrer kundeoplevelsen og styrker relationer, hvilket øger loyalitet og gentagne køb. Samlet set hjælper leadgenerering og automations med at øge konverteringsraten, forbedre engagementet, skalere indsatsen, spare tid og ressourcer samt forbedre kundeoplevelsen, hvilket i sidste ende skaber stor værdi for dig og din virksomhed.

Processen

Med e-mail marketing får du en meget personlig, billig og effektiv markedsføringskanal, der kan levere hurtige resultater og skabe vækst for din forretning.

Vi ved, at ethvert brand skal have sin egen personlige identitet og individuelle opsætning, og derfor er opstartsfasen vigtig for os. Gennem indledende dialoger og sparring sørger vi for, at din e-mail marketingindsats står skarpt og professionelt – og med din godkendelse – inden vi sætter noget i gang.

Når du har en e-mail marketingaftale hos os, skaber vi værdi der, hvor det giver mest mening. Om du har brug for nye enkeltstående kampagner eller automatiserede e-mail flows, det kan være meget forskelligt, men vi er med dig hele vejen og rådgiver dig løbende. Det er et tæt samarbejde, hvor vi får brug for dine inputs til indhold, planlægning og visuelt materiale.  Du får også rapportering med i aftalen, så du får et samlet overblik over performance.

Indledende dialog og onboarding

Inden vores samarbejde påbegyndes, har vi en dialog om dine ønsker og behov inden for design, tone of voice osv. Vi giver vores anbefalinger til, hvordan vi kommer bedst fra start.

Opsætning og gennemgang af konto

Når aftalen er på plads, og der er blevet forventningsafstemt, går vi gang med selve opsætningen. Hvis du er ny, så starter vi det hele op, og ellers gennemgår vi eksisterende set-up.

Design af kampagner og automations

Denne del af aftalen står vi får. Det er selve driftsdelen, hvor vi producerer nyhedsbreve eller laver automatiserede e-mails. Vi kan få brug for din hjælp løbende i forhold til contentplan, billedmateriale og lignende.

Løbende dialog

Den kontinuerlige tætte dialog mellem os og dig er en vigtig del af vores identitet. Vi vil gerne have, at du føler dig tryg fra start til slut, og derfor har du altid os som samarbejdspartner lige ved hånden. Vi sørger for, at du ved, hvad der sker hver måned, og vi reagerer naturligvis, når vi oplever udfordringer og succeser.

Rapportering

Som en del af aftale får du rapportering på din performance. På den måde ved du, hvordan det går, og hvilke resultater vi skaber.

”E-mail marketing skaber værdi ved at tiltrække potentielle kunder, engagere dem med relevant indhold og automatisere processer for at øge konverteringsraten og styrke relationerne med eksisterende kunder og læsere. Dine kunder har valgt at følge med, hvilket betyder, at de allerede har interesse i det, du tilbyder. Udnyt muligheden for at påvirke dine kunder med en strategisk indsats.”

Camilla Jørgensen – E-mail Marketing Specialist

Skal jeg hjælpe dig videre med din E-mail marketing?
Camilla Jørgensen

E-mail Marketing Specialist

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?