Stå stærkere end dine konkurrenter med SEO

SEO er fundamentet for hele din markedsføring, så du er til stede, når det virkelig gælder. Du kan sikre dig, at dine potentielle kunder altid finder dig før dine konkurrenter – og på det helt rigtige tidspunkt. Det styrker din virksomheds organiske synlighed, men det støtter også alle andre kanaler.

Vi vækster vores SEO kunder

Stigning på 43,6%

Organisk søgning med antal af brugere er steget med 43,6% og omsætningen er steget med 8,2% fra 2022 ift. 2023.

Stigning på 384%

Den organiske stigning på brugere er steget med 384% i Q1 2023 – Q1 2024.

Steget med 456% i trafik

Steget i trafik med 456% fra januar 2023 til januar 2024.

Stigning på 335%

Den organiske stigning på brugere er steget med 335% og køb er steget med 45% fra Q1 2023 til Q1 2024.

Har du spørgsmål?
Så ringer vi dig gerne op

Opnå øget organisk synlighed, der skaber vækst

Med en professionel SEO-løsning kan du opnå øget organisk synlighed, der skaber vækst og spiller sammen med de betalte marketingkanaler.

Du er med en SEO-aftale hos os garanteret en stærk månedlig indsats, der skaber målbare resultater for dig og din forretning. Alle opgaver inden for SEO-disciplinen er involveret i din aftale; Tekstforfatning målrettet din ønskede målgruppe, teknisk SEO sikrer et optimalt teknisk udgangspunkt for din hjemmeside, og lokal SEO med det formål at sammentænke lokal tilstedeværelse med betalt annoncering. Med en SEO-løsning får du en struktureret og målrettet indsats, der skaber øget organisk synlighed og vækst på alle niveauer i købsrejsen – både på webshops samt beslutningsprocessen for hjemmesider.

En essentiel del af vores produktløsninger er, at de har et holistisk udsyn, der sigter at gå på tværs af andre marketingkanaler. På den måde får du en styrket SEO-indsats, men også en løsning, der samler hele marketingpaletten – og særligt betalte kanaler som Google Ads og Meta. Du får SEO tilpasset til din virksomhed, da ingen handlingsplan er ens, og alt skal ses ud fra den enkelte.

Brug SEO til optimering af din hjemmeside eller webshop

Brug SEO til optimering af din hjemmeside eller webshop, så brugervenligheden og den organiske synlighed øges.

SEO står for søgemaskineoptimering, og det er præcis, hvad du får med en SEO-løsning hos os – og lidt til. I arbejdet med din hjemmeside eller webshop optimerer vi indhold, så din virksomhed vil rangere højere på Google og hermed øge den organiske synlighed samt skabe relevant trafik. Gennem tilpassede strategier, målrettet handlingsplaner og høj faglig viden sørger vi for, at din virksomhed er synlig for din målgruppe. Du får med en SEO-løsning hos os adgang til dygtige specialister, der gennem flere år har opbygget et højt fagligt niveau gennem kontinuerlig udvikling og konstant stræben efter ny viden. Det er vigtigt, at du får et produkt, der passer til dine ønsker, forventninger og mål. Alle specialisterne kan varetage hele SEO-paletten – fra analyse og strategi til eksekvering og optimering – så du er i trygge hænder hver dag.

SEO-ydelser er ikke verificeret eller godkendt af Google partner-program.

Processen

Med udgangspunkt i en gennemarbejdet handlingsplan skaber vi en klar og tilgængelig kommunikation, der sikrer, at du som kunde hele tiden har overblik og tages med i vores arbejde.

I begyndelsen af processen har vi fokus på, at arbejdet med optimering af dit website eller webshop sættes i gang så hurtigt som muligt, så de første måneder ikke går med analysearbejde og dataopbygning.

Du får først og fremmest en søgeordsanalyse, der danner rammerne for indsatsen, samt opsætning af diverse systemer, så vi skaber et godt datagrundlag. Det er essentielt, vi kommer hurtigt i gang, så du får så effektiv og værdiskabende en start og indsats som muligt. Mange af vores processer sideløbende, så du får værdi fra dag ét.

Opstart

I opstartsfasen af SEO-samarbejdet gennemgår vi den nuværende sporing på websitet/webshoppen, herunder laver evt. rettelser eller helt ny opsætning, gennemgang/optimering af Google My Business profil samt en grundlæggende teknisk gennemgang af websitet/webshoppen. Der igangsættes søgeordsanalyse og content mapping.

Der udarbejdes en 12 måneders handlingsplan med angivet delmål og opgaveoversigt.

Løbende drift

På baggrund af opstartsfasen og den udarbejdede SEO-handlingsplan bliver der driftet på websitet/webshoppen. Driftsopgaver kan omhandle områder som tekstforfatning, gennemgang af nuværende tekstindhold, optimering af menustruktur og udvidelse af sitet, meta-data og teknisk SEO.

Der vil løbende blive kigget ind i nyt potentiale, herunder lavet søgeordsanalyse og content mapping.

Rapportering

Der gives en løbende rapportering omkring skabte resultater, herunder en vurdering af fremgangen for den organiske synlighed og performance samt hvilke opgaver der er planlagt og udført.

”SEO skaber værdi for dig ved at tiltrække potentielle kunder, engagere dem og fastholde dem med relevant indhold, der imødekommer søgeintention igennem hele beslutningsprocessen og købsfasen. Derfor bør SEO være en grundlæggende og fundamental indsats i din forretning, da det medvirker til at skabe synergi til andre marketingsindsatser og sikre det største aftryk i markedet.”

Niels Hassø Andersen – Product Owner på SEO

Skal jeg hjælpe dig videre med din SEO?
Niels Hassø Andersen

Product Owner – SEO

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?