Shopify giver dig en webshop, dine kunder vil elske!

Med en Shopify-webshop ved hånden er du garanteret en meget professionel løsning, der både er let at håndtere for dig, men som også giver dine kunder 100% brugervenlighed i design og opsætning.

Fede løsninger til vores Shopify kunder

Skræddersyet design

Nyt design med ekstra funktioner til video indhold og unikt produktside indhold.

Komplet shopløsning

Shopløsning der kommer hele vejen rundt i alt fra design til betaling og fragthåndtering.

B2B handel og flere lande

Komplet shopløsning med fokus på B2B handel, formularberegnere og indhold til flere lande.

Funktionalitet og navigation

Brugerdefineret fragthåndtering og fokus på brugeroplevelsen med ekstra navigations muligheder.

Har du spørgsmål?
Så ringer vi dig gerne op

Optimer din online salgsstrategi med en professionel Shopify-webshop

Du får med en stærk og brugervenlig Shopify-webshop adgang til en digital løsning, der giver dig de bedste forudsætninger for at lykkedes med din nye webshop.

Med en Shopify-løsning hos os får du del i den erfaring og specialiserede viden, vores dygtige udviklere er i besiddelse af. Her kan vi tilbyde dig personificerede webshops, der ikke kun er visuelt tiltalende, men som også er brugervenlige, konverteringsparate og med stor fokus på webtilgængelighed. Vælger du at samarbejde med os, kan du forvente en webshop, der effektivt kan integreres med de værktøjer og systemer, du allerede kender, og som er afgørende for din virksomheds succes og vækstrejse. En pålidelig e-handelsplatform er altafgørende, og derfor får du en løsning, der inkluderer avanceret produktstyring, integreret lagerstyring og problemfrie betalingsintegrationer. Uanset om du begynder fra bunden eller har behov for at forbedre din eksisterende webshop, vil du får maksimal ekspertise inden for Shopify, så du er sikret effektivitet og kundetilfredshed.

Skab en unik og engagerende kundeoplevelse med et professionelt design på din nye Shopify-webshop

Med en Shopify-webshop er der fokus på den lækre og professionelle designløsning, æstetik samt brugervenlig for at sikre, at din webshop ikke kun tiltrækker kunder, men også skaber engagement og interesse.

Alle løsninger hos os er tilpasset din virksomheds brandidentitet og værdier, så den fremstår endnu stærkere hos kunderne. Derudover skal brugernes købsrejse optimeres og fungere fra start til slut, og det er du garanteret med en webshop hos os. Fra intuitive layout til responsivt design er du garanteret, at din webshop fungerer fejlfrit på alle enheder, hvilket øger kundetilfredsheden og konverteringsraten.  Vores team anvender de nyeste trends inden for webdesign og brugeradfærdsanalyse til at skabe en visuel fortælling, der resonerer med dit publikum. Gennem dette dedikerede fokus på design, kan din Shopify webshop ikke blot skille sig ud i et overfyldt marked, men også skabe langvarige kunderelationer.

Processen

Fra mindre tilpasninger i dit design til omfattende skræddersyede løsninger, er vi klar til at hjælpe dig med at realisere din nye webshop.

Med en Shopify-webshop får du et væld af muligheder inden for e-handel på en af verdens største internationale webshop platforme. Uanset om du skal have en mindre løsning med hjælp til udvikling, eller om du ønsker en komplet løsning, så begynder vi med en grundig dialog, så vi kan forstå dine behov bedst muligt. Efterfølgende får du leveret vores forslag til implementering af løsninger på disse. Vi leverer herefter vores forslag til implementering af løsninger på disse. Når vi er enige, vil vores udviklere begynde arbejdet på en testbutik, så din drift ikke forstyrres. Når udviklingen er godkendt, skifter vi blot det nye tema, og dine ændringer vil blive aktiveret.

Opstartsmøde

Vi starter med en god dialog for at forstå din vision, dine mål og dine specifikke krav til din Shopify-webshop, hvilket giver os en klar forståelse af projektets omfang.

Projektplanlægning

Vi udarbejder en detaljeret projektplan, som fastlægger tidslinjer, milepæle og opgaver, hvilket sikrer en organiseret og effektiv proces.

Udvikling og implementering

Vores udviklere går i gang med at bygge din Shopify-webshop ved at integrere designet og de nødvendige funktioner samtidig med, at de sørger for, at den visuelle identitet afspejler dit brand.

Test og kvalitetssikring

Din Shopify-webshop gennemgår en omfattende testfase for at sikre, at alt fungerer optimalt, og at brugervenligheden er i top på tværs af forskellige enheder og browsere.

Lancering

Når testene er afsluttet og du har godkendt resultatet, lancerer vi din Shopify shop, så den bliver tilgængelig online for dine kunder.

”Du får hjælp og sparring gennem hele processen med udarbejdelsen af din nye, professionelle og brandstærke Shopify-webshop. Vi er med dig hele vejen, så du altid føler dig i trygge hænder – fra opstartssamtale til udvikling og lancering. Med et dedikeret og erfarent team ved din side er du altid garanteret en tæt dialog om din nye webshop. Vi går op i at skabe en webshop, der ikke blot imponerer med design og opsætning, men som også konverterer og skaber den bedste oplevelse for dine kunder. Det er en vigtig del af processen, at du er med os – og med fokus på dig og dine behov sikrer vi, at din webshop når sit fulde potentiale.”

Jonas Fabricius Winther – Frontend Udvikler

Mød teamet

Mangler du en flot og professionel webshop? Lad vores dygtige Shopify-team hjælpe dig i mål, så du får din ønskede webshop.

Kristoffer Grum

Digital Projektleder

Marc Sømme

Kommunikation & Udviklings Manager

Jonas F. Winther

Frontend Udvikler

Kirstine Christiansen

Senior Designer

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?