Karriere i OnlinePlus

Vil du gerne tage din karriere til det næste niveau i et kreativt og dynamisk miljø? Så er vi måske noget for dig. Vi holder af diversiteten i mennesker og tror på, det er nøglen til innovation og succes. Vores hus, i hjertet af Odense, er fyldt med specialister, der brænder for webudvikling, design og marketing.  

Og hvad kan vi tilbyde dig? Du får en inspirerende arbejdsplads, hvor der er plads til at tænke stort. Vi tror på at fremme en kultur, hvor alle føler sig værdsatte og inkluderede – uanset baggrund og erfaring. Hos os kan en praktikant blive til en partner, fordi det er muligt at skabe sin egen succes.  

Karriere i OnlinePlus

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau i et dynamisk og kreativt miljø? Så er OnlinePlus måske noget for dig. Vi holder af diversitet og tror på, at det er nøglen til innovation og succes. Vi ligger i hjertet af Odense, hvor vi er et hus fyldt med specialister, der brænder for webudvikling og marketing.

Hvad kan vi helt sikkert tilbyde dig?

Vil du være en del af vores stærke fællesskab?

Vi er en dynamisk og inspirerende arbejdsplads med mange muligheder for dig, der brænder for fremtidens digitale marketing, webudvikling og design.

Vi kommer længst, når alle spytter i kassen med social kapital – med det overskud man nu har til det. I vores hus værdsætter vi særligt det gode arbejdsmiljø og den sunde balance mellem arbejde og fritid. Vi er ikke perfekte, men vi stræber efter at opfylde alle vores ansattes behov. Der er stor forståelse for eventuelle udfordringer i privatlivet, hvor vi værdsætter den ærlige dialog, så vi har mulighed for at tilpasse os til dit liv og dine behov, så vidt det er muligt. Når du går glad på arbejde, så er vi også glade – og det skaber de bedste forudsætninger for en god arbejdsplads. Din personlige profil og dine faglige kompetencer er lige vigtige for os, og derfor lægger vi stor vægt på begge dele i en ansættelsesproces. 

Vi sætter mennesket først

I vores branche er der konstant udvikling på alle kanaler, og derfor har vi brug for talentfulde medarbejdere og teams, der tør udfordre status quo og gøre det komplekse mere enkelt.

Vi tror på flade strukturer og en kultur, der fremmer selvledelse og konstruktiv feedback samt understøtter ambitionen om at gøre morgendagen endnu bedre for både os selv og vores kunder.

Det er vores overbevisning, at en god arbejdsplads skabes af gode og dygtige mennesker. Det er den tilgang, vi har til vores rekruttering af nye kollegaer. Hos os betyder fine udtalelser eller høje karakter ikke så meget – vi går efter mennesket.

En inspirerende arbejdsplads, hvor der er plads til at tænke stort. Vi tror på at fremme en kultur, hvor alle føler sig værdsatte og inkluderede, uanset baggrund og erfaring. Hos os kan praktikanten blive til partner, netop fordi der er muligt at skabe sin egen succes.

Der bliver løbende lagt nye stillinger op her på siden, når vi mangler nye, dygtige kollegaer til et af vores teams. Følg med og se, om der er en stilling til dig. Du også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Malene Bruun

CPO & Head of People and Culture

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?