Få en stabil og sikker hostingaftale

Med en hostingaftale er du sikker på, at din hjemmeside er online og tilgængelig døgnet rundt for alle besøgende på din hjemmeside eller webshop. Hvis der opstår udfordringer, står vi klar med hjælp.

Med en professionel hostingaftale får du en driftssikker løsning

Skal du bruge et mindre webhotel til dit digitale visitkort?

Eller har du brug for en brugerdefineret, skalérbar løsning til dit multinationale site? Så kan du finde en løsning hos os, hvor vi står klar til at vejlede dig gennem processen. Med 99,9% oppetid er din hjemmeside sikret en stabil drift. Du skal ikke bekymre dig om nedetid og kan i stedet bruge din tid på at skabe værdi for din forretning.

Med automatiske backups sikrer vi, at selv hvis uheldet skulle være ude, så kan vi rulle tilbage til en version der virker. Du får en løsning, hvor vi håndterer dit domæne og DNS, så du kan slippe for det tekniske forbundet med at drive en hjemmeside.

Professionel e-mail og Microsoft 365

Med professionel e-mail og Microsoft 365 får du de værktøjer, du skal bruge til at drive din forretning.

Uanset om du kun har brug for en simpel basis e-mail uden ekstra tilføjelser, eller om du har behov for et komplet Microsoft 365 setup med alle de tilgængelige programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, står vi klar til at hjælpe dig. Vores erfarne team vejleder dig gennem hele processen, fra valg af den rette løsning til opsætning. Ingen virksomhed er ens, og derfor kan du få en løsning, der bliver tilpasset til lige netop din forretning og dine behov. Der bliver taget højde for dine ønsker, så du får mest muligt ud af dine Microsoft 365-produkter fra dag ét.

Skal jeg hjælpe dig med din hosting?
Kristoffer Grum

Digital Projektleder

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?