Kursus

Har du brug for hjælp til din nye webshop, design og webtilgængelig eller måske annoncering på sociale medier? Så kan du tilkøbe et kursus afholdt af en af vores dygtige specialister, der er eksperter inden for hver sit fagområde. Vi tilbyder kurser i det, som du oplever udfordringer med, så du kan blive endnu klogere på at vækste dine forretning. Heldigvis har de prøvet det før, så du er i gode og trygge hænder. Kurset vil blive tilrettelagt, så det passer til dig, din forretning og dine kompetencer.

Vores udvalg af kurser

Du kan få et kursus i alle vores produkter. Det betyder, at du kan komme på kursus i det produkt, som du gerne vil gøres klogere på. Se eksempler nedenfor:

Google Ads
Vil du gerne være bedre til Google Ads annoncering, opsætning af kampagner, og hvordan du læser dine data? Køb et kursus og bliv meget klogere.
SEO
Hvis du bliver forvirret over udtryk som metadata, on page SEO og konverteringssporing, så bare rolig. Vi giver dig et kursus i de basale SEO-discipliner.
E-mail marketing
Kom godt i gang med din e-mail marketing indsats eller udbyg dit eksisterende set-up – alt fra design og skabeloner til teknisk opsætning.
Sociale medier
Få et indblik i annoncering på de sociale medier, og bliv klogere på, hvordan du får opsat de rigtige annoncer til den rigtige målgruppe og laver fængende grafik.
Shopify
Lær, hvordan du navigerer på din webshop, optimerer eksisterende indhold og opretter nye produkter med et kursus i Shopify.
WordPress
Mangler du et overblik over din hjemmeside eller webshop? Med et kursus guider vi dig gennem funktioner, processer og muligheder på din nye side.

Få et kursus i webudvikling, design eller marketing

Du kan få adgang til vores store erfaring og ekspertise inden for webudvikling, design og marketing med et tilpasset kursus.

I huset arbejder en lang række af specialister, der er klar til at hjælpe dig med at komme i mål med dine vækstmål. Nogle gange kræver det, at der bliver sat ind på udvikling af egne kompetencer – og det vil vi gerne hjælpe dig med. Uanset om du gerne vil være dygtigere inden for SEO-tekster, Google Ads annoncering eller vedligeholdelse af din hjemmesides indhold, så tilpasser vi et kursus til dig og din virksomhed – samt dit faglige niveau.

Har du tilkøbt et længerevarende kursus, vil du opleve, at din tilknyttede specialist kan finde på at dele det op over flere gange. Det giver samtidig dig de bedste forudsætninger for at lære, reflektere og kunne stille efterfølgende spørgsmål. Med et kursus hos os får du den viden, du har brug for, så du kan blive skarpere på din digitale indsats.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Sofie Haurum Rasmussen

Marketing- og Udviklingschef

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?