En leadgenerende indsats skaber værdi både nu og i fremtiden

E-mail marketing en meget effektiv kanal, der giver dig målbare resultater med det samme. Du kan styrke den indsats ved at indsamle nye subscribers til din nyhedsbrevsliste.

Få flere subscribers på din nyhedsbrevsliste med leadgenerering

Styrk din e-mail marketingindsats med kvalificerede leads, der har interesse i dine produkter eller ydelser for at omdanne dem til loyale kunder.

Det handler om at tiltrække og fange opmærksomheden fra dine potentielle kunder, så de ender med at blive en loyal, nuværende kunde i din forretning. Det kan du opnå ved at tilbyde værdifuldt indhold eller incitamenter i bytte for førstepartsdata som f.eks. e-mailadresse og telefonnummer. Der findes to måder at indsamle leads på i den digitale verden; on-site og off-site. Du kan gøre det på din egen hjemmeside eller webshops med pop-ups, tilmeldingsblanketter og kontaktformularer, eller du kan anvende en af de betalte kanaler som Google eller Meta, hvor du gennem forskellige annonceformater kan indsamle nye leads. Vi hjælper dig i mål med effektiv leadgenerering på din ønskede platform.

Leadindsamling på Meta styrker både dit brand og din nyhedsbrevsliste

Udnyt to platformes fulde potentiale med leadgenerering på Facebook og Instagram, og tiltræk en masse nye leads.

En af de mest effektive metoder til at få en masse nye leads er gennem Facebook og Instagram. Samspillet mellem Meta og mange e-mail marketingplatforme fungerer som en automatiseret proces, der både sparer tid og ressourcer. Facebook tilbyder muligheden for at nå ud til din målgruppe gennem målrettet annoncering. Du kan oprette målrettede annoncer baseret på demografi, interesser, adfærd og andre faktorer for at tiltrække dine potentielle kunders opmærksomhed. Når de så interagerer med dine  annoncer ved at klikke på dem eller udfylde formularer, kan deres kontaktoplysninger, såsom e-mail-adresser og fornavn, indsamles. Disse oplysninger kan derefter integreres med en e-mail marketing platform, hvor du kan opbygge og pleje relationer med dine nye leads ved at sende dem relevant indhold, tilbud osv. En stærk og strategisk leadgenerering kan give dig stor værdi, udbygge dit kundesegment løbende og sørge for, at du hele tiden får skabt salg og engagement.

Skal jeg hjælpe dig med din leadgenerering?
Camilla Jørgensen

E-mail Marketing Specialist

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?