E-mail marketing automations er branchens mest effektive redskab

Du kan lave penge, mens du sover. Med en række automatiserede e-mail rammer du kunden der, hvor de er i købsrejsen baseret på deres adfærd på din hjemmeside eller webshop.

Øg din virksomheds omsætning med adfærdsbaserede automations

Automatiserede processer er mere aktuelle end nogensinde før – og her er der virkelig meget at hente for dig med e-mail marketing automations, der skaber omsætning på dine kunders præmisser.

En essentiel del af din e-mail marketing strategi bør være automatiserede e-mails, også kaldet automations eller flows, fordi de er enormt effektive og har en stor indvirkning på den samlede omsætning. Med automations baserer du alle e-mail på det sted i kunderejsen, hvor dine kunder befinder sig. Du rammer dem baseret på deres egen adfærd, og det er noget, som vi som forbrugere er vilde med. Det kan være gennem handlinger på din hjemmeside, interesse i bestemte produkter, tidligere køb og så videre. Det giver dine kunder en meget personlig oplevelse af kunderejsen hos dig.

Eksempler på automations

Vi skaber sammen med dig et set-up, der passer til din virksomhed, så vi skaber mest mulig værdi og de bedste resultater. Det er meget individuelt, hvad er giver mening, og derfor kommer vi med vores anbefalinger, inden vi går i gang. E-mail marketing automation er en effektiv strategi til at automatisere din e-mail-kommunikation, så du skaber omsætning – også når du sover.

Skal jeg hjælpe dig med din marketing autamation?
Camilla Jørgensen

E-mail Marketing Specialist

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?