Instagram er i gavehumør: Giver alle brugere mulighed for links i stories

Julen falder tidligt i år! I særdeleshed, hvis du er en lille virksomhed eller influencer. Instagram har nemlig offentliggjort, at deres berømte swipe up-funktion i stories nu bliver tilgængelig for alle deres brugere. Eller deres Link Stickers-funktion, som det jo er nu.

Og man kunne nærmest høre et lettelsens suk gå gennem hele vores SoMe-team, da de fandt ud af det!

Det er nemlig en længe ventet, og meget efterspurgt feature, som kun har været tilgængelig for de særligt indviede. Eller dem med 10.000 følgere, men du forstår. Os andre ordinære instagram brugere, der kun tør drømme om at nå 10.000 følgere, har måtte kigge langt efter den misundelsesværdige funktion og klare os med ”link i bio”. Men ikke længere!

Som skrevet, fandtes porten til direkte links ved 10.000 følgere, eller hvis du havde en verificeret konto (hvilket er en hel proces i sig selv), men nu kan vi alle være med i klubben. Og dét er altså ikke kun fedt, fordi vi altid har drømt om at sige ”swipe op for mere info” – direkte links i dine stories er også godt for din forretning!

Det kan booste din trafik, øge dine konverteringer og opbygge kundeloyalitet. Det bliver også meget nemmere for dine brugere, fordi de ikke selv skal ud at lede videre, indtaste en URL i browseren eller ind gennem din bio for at komme frem til det, de er interesserede i. Og det er en kæmpe fordel.

Sidder du nu ude på kanten af din stol i forventning om, at Instagram måske bliver lidt mere medgørlige med links generelt, må vi desværre skuffe dig. Lige nu ser det ikke ud til, at der kommer links hverken i feedet eller andre steder i appen. Så stadig ingen klikbare links i dine opslag, desværre.

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?