Instagram åbner (endelig) op for deling af fotos via desktop

Nok se, men ikke røre har længe været Instagrams tilgang til brugernes færden på platformen fra en desktop. Det har nemlig ikke været muligt at uploade indhold, når du tilgår Instagram fra en desktop men således kun gennem selve appen. Men nu kan vi endelig lege med fra vores computere også – dét skulle også kun tage 11 år.

Allerede fra denne uge bliver det muligt at uploade billeder fra en computer.

Men er det overhovedet nødvendigt, tænker du måske, mens du læser denne nyhed fra din smartphone? Og for den gængse Instagram-bruger er det måske ikke en feature, man har ligget søvnløs over om natten. Men det har vi digitale marketeers nok gjort en enkelt gang eller to. For den manglende feature har gjort vores arbejde en del mere besværligt.

Men nu skal det væres slut med at hoppe fra enhed til enhed, gemme billeder ned på din telefon, sende captions til dig selv og skifte mellem brugere på din Instagram app. Din proces vil blive mere strømlinet, og sandsynligvis også kortere, når du kan uploade content på alle dine SoMe-platforme direkte fra din computer.

 

Her er, hvad du skal vide om den nye feature, hvis du arbejder med sociale medier til hverdag:
  1. Du kan kun uploade billeder: Indtil videre kan du ikke uploade hverken Reels eller Stories fra en desktop.
  2. Du kan bruge funktionen allerede nu, den bliver nemlig rullet ud globalt as we speak.
  3. Du kan naturligvis redigere billeder på lige vilkår som i appen.

Den hurtige læser vil måske indskyde, at det rent faktisk har været muligt at uploade fra en computer. Og ja, det er på sin vis rigtigt. Men hvis det tætteste, du kommer på at være en tech-guru, er dengang, du hjalp din mor med at installere printeren, så var det ikke en optimal løsning. Det krævede nemlig at åbne ’udviklerværktøjer’ i din browser og skifte til mobilvisning. Det er ikke så skræmmende, som det lyder, men vi vil spare dig for den lektion, eftersom det ikke længere er nødvendigt med snydetricks for at uploade billeder fra din computer til Instagram.
Så er der ikke meget andet tilbage at sige end: God fornøjelse med den nye feature!

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?