OnlinePlus er nomineret til EY Entrepreneur Of The Year – igen!

Og vi kan nærmest ikke være i os selv!

Det er nemlig ikke bare Danmarks mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, men en af verdens – og nu er det altså andet år i træk, vi bliver indlemmet i dén klub. Så I kan nok forstå, hvorfor vi nærmest eksploderede (ja, kursiv er påkrævet) af glæde, da vi fik overrakt nyheden!

EY Entrepreneur Of The Year fokuserer på mere end bundlinjer og indekstal, de lægger lige så stor vægt på de nominerede entrepreneurs rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement. De hylder entrepreneur, der skaber værdi – både på den korte og den lange bane. Virksomheder med lidt ekstra mod og store ambitioner – dem som tør springe ud i den dybe ende, selv uden redningsvest.

Og sådan en virksomhed er vi! Det har vi i al ydmyghed nok gået og troet, men når de tunge drenge banker på døren og bekræfter dét, så tør vi godt flage lidt ekstra med det. Vi elsker nemlig vores arbejde, og hver dag arbejder vi dedikeret med og for vores kunders succes. At vi samtidig har en virksomhed, der bliver ved med at vækste og bryde barriererne for, hvad der er muligt at præstere, er vi bare afsindigt stolte af!

Vi er samtidig meget bevidste om, at succesen ikke kan møntes på én person eller gruppe – det er en holdindsats mellem hver en medarbejder og ledelsen, bestående af Jeppe Majgaard, Jimmy Vejlemark og Malene Bruun Hansen!

Så TAK! Tak til alle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere for at være en del af rejsen.

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?