Nye, skræddersyede features satte et skarpt punktum for Odense Håndbolds nye hjemmeside

I august 2023 lancerede vi en ny hjemmeside for Odense Håndbold, og samarbejdet med den lokale sportsklub er noget, vi er særligt stolte af. Klubben havde klare ønsker til specifikke funktioner, som vores dygtige designer og udviklere løste i fællesskab og med stor succes.

Odense Håndbold blev klædt godt på til en ny sæson

Forud for sæsonen 2023/2024 lancerede vi en helt ny hjemmeside til Odense Håndbold. Klubben havde bl.a. brug for nogle nye funktioner på deres hjemmeside, som skulle være med til at lette det manuelle arbejde og samtidig tilgodese de besøgendes brugeroplevelse.

De nye funktioner omfattede automatisering af Odense Håndbolds kampprogram samt integration af kampprogramdata fra TopHåndbold og manuelt oprettede kampe i WordPress. Dette var et særligt stort ønske fra kundens side, som vi kunne være med til at indfri. Den nye hjemmeside blev også udstyret med et skarpt og overskueligt kamprapportssystem samt muligheden for at tilknytte nyheder specifikt til hver enkelt kamp. Endelig udviklede vores team en ny knap, der gør det nemmere at købe billetter til hjemmekampene.

“Vi er superglade for det gode arbejde, OnlinePlus har leveret i forbindelse med ny hjemmeside med god sparring i processen. Det har særligt været fedt at udvikleren, Thomas, har været enorm skarp til at forklare processen på et forståeligt sprog for alle parter. OnlinePlus er en mangeårig samarbejdspartner, som vi har været rigtig glade for at spare med. Også omkring vores digitale indsatser generelt. De er en rigtig værdifuld spiller for os, uden for banen”

Lasse Honoré, Direktør i Odense Håndbold.

Et stærkt samarbejde bygget på passion og dedikation omkring klubben

Odense Håndbolds nye hjemmeside er et projekt, som vi er særligt stolte af. Vores dygtig designer og udviklingsteam har sammen med klubben skabt et site, der virkelig tilgodeser behovet for automatisering og optimering.

Vores udviklere har ikke lagt skjul på, at det har været særligt spændende at arbejde på netop denne hjemmeside, da der er en helt unik passion omkring klubben, som alle involverede parter mærker tydeligt. Odense Håndbold er en yderst værdsat samarbejdspartner for os – og vi er utroligt tilfredse med resultatet. Vi glæder os hvert år til at følge med i klubbens arbejde og følger altid med fra sidelinjen. Det glæder os enormt, at kunden også er fuldt ud tilfreds og mener, at vi har ramt plet. Hvert år ser vi frem til at følge med i klubbens arbejde og støtter altid fra sidelinjen med stor entusiasme.

Relaterede cases

Sådan designede vi en brugervenlig hjemmeside med visuelle virkemidler

Hvordan lykkedes vi med en ny, moderne hjemmeside at skabe flere bookinger?

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?