Praktik

Du har muligheden for at blive praktikant inden for det fag, som du brænder for. Vi modtager løbende nye praktikanter, der bliver en del af vores dygtige teams, hvor der er både tid og plads til at lære og udvikle sine faglige og personlige kompetencer. De primære områder vil være inden for udvikling, design, salg og marketing. Hvis du har specifikke ønsker, så hører vi også gerne fra dig.

© e-Recruitment by HR-ON

Da jeg i efteråret 2023 skulle vælge praktikplads, var jeg ikke i tvivl. Jeg ville rigtig gerne have fingrene i en af de praktikpladser, som OnlinePlus tilbød. De har alt i ét hus med alt inden for marketing, og jeg vidste derfor, at der var mulighed for at lære mange forskellige ting. Min forventning var inden, at det var et hus med dygtige mennesker. De har fået flere priser, og det lokkede mig, at jeg kunne lære af dem.

 

Gennem min praktiktid har jeg sat stor pris på særligt to ting; stor læring og stærkt sammenhold. Jeg har været en del af huset og mit team fra dag ét, og jeg er blevet inkluderet i alt i dagligdagen. Der var stor tiltro til mine evner, så jeg fik lov til at arbejde med mange opgaver og fik derigennem også en større tro på mig selv.

 

Praktiktiden gav mig et indblik i, hvad det vil sige at være en del af et marketingteam, og hvordan virkeligheden ser ud efter skoletiden. Jeg har lært rigtig meget om særlig SoMe, men også om branchen og marketing generelt. Derudover lærte jeg virkelig meget om kundeforhold- og pleje, og hvordan enhver dialog og kunde er forskellig med hver sine behov. Den del kan jeg godt lide, at alle indsatser bliver tilpasset til den enkelte.

 

Jeg tænkte først: ”Hvad kan jeg bidrage med her?”. Den følelse forsvandt hurtigt, fordi jeg kunne mere, end jeg troede, og jeg fik lov til at bidrage i hverdagen på lige fod med alle andre.

 

Efter min praktikplads hos OnlinePlus føler jeg mig klar til arbejdsmarkedet, og jeg er blevet klogere på, hvad jeg skal beskæftige mig med i fremtiden. Det har været en fantastisk tid.”

Se mindre Se mere
Picture of Maria Ravn – Praktikant i SoMe-afdelingen
Maria Ravn – Praktikant i SoMe-afdelingen
Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere?
Malene Bruun

CPO & Head of People and Culture

Vi kan også kontakte dig
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?