Ansøg om 25.000 kr. til digital rådgivning

Står du og mangler kapital til at komme i land med dine digitale ambitioner, eller kunne du bruge sparring på, hvordan du vækster din e-handel? Så er der godt nyt!

SMV:Digital er en statsstyret tilskudspulje, der har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore private virksomheder fra alle erhverv i Danmark.

Og mandag d. 31. januar kl. 09.00 åbner de endnu en gang for sluserne til deres populære tilskudspuljer inden for:

  • Digital omstilling: Ønsker du at styrke din virksomheds position og vækste ved hjælp af digitalisering, skal du søge denne pulje.
  • E-handel: Drømmer du om at styrke din konkurrenceevne gennem e-handel, men er i tvivl om hvordan, så er e-handelspuljen den rigtige for dig.

Og du kan altså få tildelt 25.000 kr. til din virksomhed!

Hvis du er en af de heldige, der løber med et tilskud, kvalificerer du dig samtidig til en workshop. Her vil du få hjælp til at finde ud af, hvordan tilskuddet bruges bedst muligt i netop din virksomhed, og hvilken rådgiver der er den rette for dit projekt.

MEN (ja, der er desværre et men) puljerne uddeles efter først til mølle-princippet – og der er rift om dem. Så det er en god idé at forberede din ansøgning allerede nu, så du er klar til at smide dit lod i puljen, når ansøgningsportalen åbner d. 31. januar kl. 09.00.

Har du brug for hjælp til at realisere dine digitale ambitioner, så er vi en del af SMV:Digitals rådgivere og mere end klar til at hjælpe dig! Vi er nemlig et hus med mange års erfaringer og et hold af knivskarpe digitale hjerner, der er specialiseret inden for hele den digitale palette: Google Ads, SEO, sociale medier, content og e-mail marketing.

Vi kan både hjælpe med at finde frem til, hvilket potentiale der gemmer sig i din forretning og hjælpe med implementeringen.

Ring til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp!

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?