WordPress opdateres til WordPress 5.7

WordPress har langt om længe lanceret WordPress 5.7 – en opdatering, der blev rullet ud d. 9. marts 2021. Med denne opdatering har de fra WordPress’ side af endelig valgt at opdatere den nuværende jQuery-version og fjerner samtidig også jQuery Migrate (supportfunktionen for det gamle jQuery). JQuery fungerer som et JavaScript-bibliotek, og meget af funktionaliteten i WordPress afhænger heraf. Med den nye opdatering ønsker WordPress at fremtidssikre alle deres sites og gøre dem både langt mere sikre og effektive.

Hvordan påvirker den nye opdatering mit site?

Vi ved endnu ikke, hvordan opdateringen til WordPress 5.7 kommer til at påvirke sites, eller om opdateringen i det hele taget kommer til at påvirke eksisterende sider på nogen som helst måde. Det kan nemlig gå begge veje. Dog kan det tyde på, at brugere af Internet Explorer godt kunne blive ramt af den nye opdatering, ligesom sider, der bruger den gamle jQuery-kode, også kan blive ramt.
Men bare rolig – som Egon Olsen ville sige det, så har vi en plan! Vi følger naturligvis nøje med i udviklingen, så vi løbende kan holde øje med, om der skulle ske ændringer eller opstå problemer med eksisterende WordPress-sider efter den nye opdatering. Og vores dygtige supportteam sidder klar på telefonen til at besvare spørgsmål omkring opdateringen samt til at hjælpe dig, hvis du skulle opleve problemer med dit site.

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?