OnlinePlus klæder Odense Håndbold på til en helt ny sæson

Nogle gange er vi bare ekstra stolte af det arbejde, vi laver for vores kunder – og særligt, når der er tale om et tæt og stærkt samarbejde med en lokal sportsklub. I sidste uge kunne vi nemlig fejre en helt særlig lancering!

Odense Håndbold har fået en ny hjemmeside, som vores virkelig dygtige designer og udviklerteam har stået bag i samarbejde med klubben og holdet bag. Særligt for den nye hjemmeside er, at klubben nu har mulighed for at tilknytte nyheder lavet til den specifikke kamp i deres kamprapporter. Deres kampprogram er blevet automatiseret, og vi har foruden formået at lave en sammenfletning af kampprogramdata fra TopHåndbold med kampe oprettet manuelt i deres WordPress-system.

“Vi er superglade for det gode arbejde, OnlinePlus har leveret i forbindelse med ny hjemmeside med god sparring i processen. Det har særligt været fedt at udvikleren, Thomas, har været enorm skarp til at forklare processen på et forståeligt sprog for alle parter. OnlinePlus er en mangeårig samarbejdspartner, som vi har været rigtig glade for at spare med. Også omkring vores digitale indsatser generelt. Vi er glade for, at der deltages aktivt i netværket – og de er en rigtig værdifuld spiller for os, uden for banen”, fortæller Lasse Honoré om samarbejdet efter lanceringen.

Vi vil gerne takke Odense Håndbold for en god proces, og vi håber, I er blevet glade for det endelige resultat. Vi glæder os til en ny sæson, hvor vi som altid vil følge tæt med fra sidelinjen.

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?