Ny partner hos OnlinePlus

Det er med stor glæde og stolthed, at jeg i dag kan byde velkommen til Sofie Haurum Rasmussen som ny partner i OnlinePlus.

Sofie har været i huset i over 5 år – og det har hun været med en imponerende dedikation. I dag har hun taget et stort skridt i hendes karriere, da hun er indtrådt som partner pr. 1/2-24 i OnlinePlus.

Du gør hver dag en forskel i vores forretning, og du har, sammen med mig, planlagt vores nye retning – og hvor vi skal hen som ”Danmarks mest ambitiøse digitale væksthus”.

Sofie – du bidrager til vores partnerkredsen på flere betydelige niveauer. Det er især din arbejdsmoral, engagement og sociale færdigheder der et til stor inspiration for os alle. Og det er samtidig noget, der stemmer meget overens med vores værdisæt.

At være god til sit job er ikke ensbetydende med at knokle mange timer. Det drejer sig også om at være god til at koble fra i privaten. Denne balance evner du til fulde, og jeg er sikker på at Molly og Kristoffer (hund og kæreste) også er med til at balancere dig i dagligdagen.

Som jeg fortalte dine kollegaer i går – så er den mest afgørende kvalitet som leder, at man er et ordentligt menneske, og det er du indbegrebet af.

Jeg vil glæde mig til at udvikle OnlinePlus sammen med dig. Jeg holder af dit selskab, din arbejdsmoral og dine (til tider) snavsede kondisko.

/ Malene – CPO – Head of People & Culture

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?