Nu bliver det snart muligt at lave kladder til dine Instagram stories!

Du kender det: du har lige brugt en time på at kreere en story med lækker font, soundtrack, GIFs, meningsmåling og hele molevitten. Men egentlig passer det ikke så godt at udgive den lige nu, og hvad gør du så? Enten gemmer du den ned på din telefon og mister halvdelen af de funktioner, du nøje har udvalgt, eller også skal du igennem en tredjeparts-app, som besværliggør processen.

Men det er snart slut! For Instagram har for nyligt annonceret, at ’kladder’ snart bliver en integreret del story-funktionen i deres app. Det betyder helt konkret, at du får mulighed for at slå dig løs på mest kreativ vis og herefter gemme din story som kladde direkte i Instagram appen, for senere at arbejde videre på den eller udgive den.

Det har længe været muligt at gemme almindelige opslag til dit feed som kladde, og nu bliver det altså også muligt for dine stories. Og hvis du sidder som ansvarlig for en virksomhedsprofil på Instagram, så er det altså en kæmpe fordel. Det giver dig nemlig mulighed for at planlægge dine posts på forhånd og udgive dem, når det passer bedst ind i din kalender eller i forhold til den viden, du har om dine kunder.
Du kan hermed også lave stories klar, til når du går på weekend eller i forhold til ferie og helligdage, men stadig vil agere aktiv med stories.
Dog skal du stadig manuelt gå ind og udgive dem. For det ser endnu ikke ud til, at det bliver muligt at planlægge udgivelsen af en story, på samme måde som det er med et feed post gennem Facebooks Kreatørstudie (hvis det skulle være gået din næse forbi, så ejer Facebook jo Instagram).

Men det giver stadig nogle planlægningsmuligheder, som hidtil ikke har været muligt igennem Instagrams app.

Vi ved endnu ikke præcis, hvornår funktionen bliver rullet ud, men vi glæder os i hvert fald til at lege med det og udforske de muligheder, som kladde-funktionen giver.

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?