Instagram introducerer 2 nye feeds

Instagram har den seneste tid testet intet mindre end 3 nye feeds på deres platform, som den enkelte bruger selv vil kunne vælge og skifte i mellem – og nu trykker de altså på go-knappen på 2 af dem.

Hermed er det brugerne selv, der vælger, hvad de vil se, og ikke algoritmen som favoriserer opslagene.

De 2 feeds, som allerede nu er tilgængelige, er ’favoritter’ og ’følger’, og du kan skifte mellem dem ved at trykke på Instagram-logoet i øverste venstre hjørne.

 

På sigt er det Instagrams plan at snige flere forslag baseret på dine interesser og adfærd ind i dit almindelige feed – dvs. indhold fra andre brugere, end dem du følger. Og for at undgå at havne i samme suppedas, som da de fjernede det kronologiske feed tilbage i tiden, giver de dig faktisk muligheden for at få kronologien tilbage – på en måde. Begge feeds viser dig nemlig opslag i kronologisk rækkefølge. Mens ‘følger’-feedet blot viser dig alle dem, du følger efter nyeste opslag, kan du selv kontrollere og tilpasse favoritter.

 

Se, hvad dine favoritter render rundt og laver

Er der Instagram-profiler, du synes, er særligt interessante for dig, eller vil du gerne holde ekstra øje med, hvilke milepæle din familie går igennem? Så kan du tilføje dem som favoritter og kun få vist et feed med dem. Her bliver deres opslag vist kronologisk for dig.

Med dette feed bliver du aldrig mere den sidste, der finder ud af, at din kusine skal have en baby, at din veninde skal på jordomrejse, eller at din yndlingstøjbutik holder kæmpe udsalg, fordi opslaget har forputtet sig et sted way down i feedet.

Du kan tilføje op til 50 kontakter til din favorit-liste og kan til enhver tid rette i dine favoritter – også uden at de får besked om, at de bliver fjernet eller tilføjet.

Arbejder du professionelt med Instagram, kan du med stor fordel opfordre dine følgere til at tilføje dig som favorit. Således højner du chancen for, at de ser dine opslag, fordi algoritmen ikke længere “straffer” dig, hvis de ikke har interageret med dine opslag på det seneste. Og så går de selvfølgelig heller ikke glip af, nyheder og andet spændende content – for du giver dem da spændende content, ikke?

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?