Året der gik i OnlinePlus

Der er ikke mange dage tilbage af 2022, og dét betyder, at 2023 er lige om hjørnet.

Vi glæder os naturligvis allerede til at starte et nyt digitalt år, og se, hvad det byder – men inden vi runder året helt af, vil vi i vaskeægte TV2-stil gerne benytte lejligheden til at se tilbage på året, der gik i OnlinePlus.

Og 2022 har (heller) ikke været kedelig.

 

Nyt år – (næsten) nyt os

Vi indledte året med lidt af en selvransagelse, der førte til en helt ny strategi for vores forretning – derfor tør vi godt kalde os selv for Danmarks mest ambitiøse væksthus. Dét har haft stor effekt for den måde, vi arbejder sammen med vores kunder og anskuer deres forretning på – vi er ikke kun ambitiøse på vores egne vegne, men i lige så høj grad på deres.

Med ændringen fulgte en række nye værdier for vores forretningsgrundlag og hverdag – og en håndfuld fantastiske værdiambassadører steppede up blandt Plusserne og sørger hver dag for, at det ikke bare bliver ord i et dokument.

Og vores medarbejdere har været i særlig fokus dette år, for vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for, at de kan møde glade og passionerede på arbejde. Derfor har vi gjort en række tiltag med fokus på en bedre life-work-balance, som også er én af vores værdier. Vi tror på, at ansatte i harmoni ikke bare giver det bedste resultat for os, men også vores kunder.

Alle medarbejdere har derfor fået to betalte omsorgsdage – børn eller ej. De kan bruges, når tingene går lige lovlig stærkt enten i privaten eller på arbejdspladsen. Vores ansatte med børn får ligeledes betalt barnets 1. og 2. sygedag, mens vores kvindelige ansatte i lykkelige omstændigheder nu får barsel med fuld løn. Vi fortsætter naturligvis med medarbejdermotion hver onsdag eftermiddag, en månedlig Innovation Day pr. næse og mentale sundhedsuger. Alt sammen tiltag vi er meget stolte af at tilbyde vores medarbejdere.

I sommeren blev en ny tradition født, da vi for første gang valgte at hylde den helt særlige indsats og kårede ’årets spirer’ samt ’årets medarbejder’ i OnlinePlus. Førstnævnte gik til vores udvikler Kristoffer Grum, mens Sofie Haurum Rasmussen løb med den anden kåring. Sofie har sidenhen overtaget tronen i marketing og kan fortjent bryste sig af titlen ’Marketing- og udviklingschef’.

 

Endnu et år med udefrakommende udfordringer

Corona blussede ned, og vi gik et forår og sommer i møde med høje forventninger og ligeledes humør. Og bedst som vi troede, at tiderne for alvor lysnede, lurede en ny krise lige rundt om hjørnet.

Krigen i Ukraine, inflation, stigende energipriser og efterdønningerne af det hele, fik det til at gibbe i os, resten af det danske erhvervsliv, forbrugerne og ikke mindst vores kunder. Men trods dette, og takket være en brag indsats fra alle vores digitale ildsjæle, ser vi stadig tilbage på et år med vækst, nye spændende kunder og projektet samt tilføjelser til vores i forvejen dygtige hold. Dét er vi både uendeligt stolte af og taknemmelige for.

At vi huser verdens sejeste digitale ildsjæle, blev endnu en gang cementeret, da vi for tredje år i træk modtog Børsens Gazelle – vores fjerde af slagsen.

2022 blev også året, hvor vi kunne skrive Shopify-partner på CV’et. Vi sigter altid efter at kunne tilbyde vores kunder de mest resultatskabende løsninger – derfor var det med stor tilfredshed, at vi indgik i et partnerskab med verdens førende e-handelsplatform.

Og så kommer vi selvfølgelig ikke udenom DanDomain – for dét samarbejde har (igen) i år kaster nogle spændende projekter af sig og taget nye højder. I foråret afholdt vi vores største Trends og Tendenser nogensinde med 370 deltagere fordelt over 3 byer, og vi blev gen-inviteret til deres berømte Uddannelsesdag, hvor vi talte om at skabe den perfekte digitale kunderejse. Vi glæder os til at fortsætte vores stærke samarbejde i 2023.

 

Et begivenhedsrigt 2022 rinder snart ud, men vi ser ind i det nye år med store drømme, forventninger og naturligvis ambitioner.

Men inden da: Tak for 2022 til vores medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre venner af huset.

Rigtig godt nytår – vi ses på den anden side.

 

Med venlig hilsen

Jeppe, Malene og Jimmy

 

(Pssst! Vil du slutte året af på et grin, så er der grine-garanti i vores fraklipsvideo fra årets mange SoMe-videoer – se den her.)

Indhold
Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?